Company Logo

Kirjautuminen

Pyöräretket

Tule mukaan pyöräilyn Kilometrikisaan 1.5.- 22.9. Vantaan Ladun ja Polun joukkueessa!

Tänä keväänä emme valitettavasti ole päässeet aloittamaan yhteisiä pyöräretkiä, mutta nyt haastamme sinut mukaan kartuttamaan pyöräilylläsi yhteistä kilometrisaldoa.

Vantaan Latu ja Polku osallistuu ensimmäistä kertaa Kilometrikisaan, joka on työyhteisöjen, yhdistysten, seurojen, harrastusporukoiden, ystäväporukoiden tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu. Osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään (ja -minuuttejaan) ylös ja kartuttavat oman joukkueen saldoa. Kilometrikisa poljetaan ajalla 1.5. – 22.9.2020. Kisaan hyväksytään kaikki ulkona poljetut kilometrit, niin työmatka- kuin vapaa-ajan pyöräilyt.

Joukkueeseemme pääset mukaan rekisteröitymällä kisasivuilla http://www.kilometrikisa.fi. Jos olet ollut aiempina vuosina mukana jossakin muussa joukkueessa, niin samat tunnukset toimivat (käyttäjätunnus ja salasana).
Rekisteröitymisen jälkeen liity joukkueeseen Vantaan Latu ja Polku, osallistumiskoodi vanlapo2020.

Pyöräily on loistava tapa parantaa kuntoa sekä nauttia luonnosta ja raikkaasta ulkoilmasta. Nyt, kun iso osa suomalaisista tekee etätöitä, työmatkaliikkuminen jää luonnollisesti vähemmälle. Kilometrikisassa mukaan lasketaan kuitenkin kaikki pyöräillyt kilometrit ja minuutit. Haasta itsesi, ystäväsi ja työkaverisi mukaan kisaan ja polkaistaan taas yhdessä hyvinvointia koko Suomelle!

Kilometrikisa on kaikille osallistujille maksuton ja sen järjestävät Pyöräilykuntien verkosto ry ja Suomi Pyöräilee -kampanja.

Muistathan käyttää aina pyöräilykypärää ja noudattaa viranomaisten antamia korona-virusajan turvaohjeita.

Pyöräilyn iloa ja turvallisia kilometrejä!

Lisätietoja: Maarit Kylmäluoma, maarit.kylmaluoma(at)elisanet.fi, puh. 0400 811 570


Vantaan Ladun pyöräretket

Oletko katsonut ikkunasta ulos syksyn märkyyteen ja talven viimaan? Ajattelitko tuolloin tulevaa kevättä ja luonnon heräämistä, kesän valoisuutta ja lämpöä tai syksyn kuulaita, kuivia ilmoja? Pyöräilyreittien varrella näet upeita maisemia, elävää rakennuskulttuuria ja rehevää luontoa. Aina on oikea hetki tulla havainnointiin mukaan. Tärkeintä on lähteminen - ulkoilmaan lähteminen. Jos et halua kävellä, ota allesi polkupyörä.


Maanantaipyöräilyt - Peruttu toistaiseksi

maanantaisin klo 18.00, 27.4.-7.9.2020 Länsi-Vantaan suositut maanantaipyöräilyt   

Pyöräilemään lähdetään klo 18.00 Louhelan ostoskeskuksesta (Louhelantie 3, 01600 Vantaa). Matkat 30-40 kilometriä ja kesto noin 3 tuntia. Maanantaipyöräilyt ovat mukavia ohjattuja retkiä. Kotiseudun luonto ja monipuoliset pyöräilyreitit tulevat tutuiksi. Juomapullo ja kahviraha mukaan.

Lisätietoja: Pertti Kavonen, puh. 040 728 3797, pertti.kavonen(at)hotmail.fi


Keväinen pyöräretki Tikkurilasta - Peruttu

sunnuntaina 17.5.2020   

Varaa päivä kalenterista pyöräretkelle ja seuraa tiedotustamme, mihin pyöräillään.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Pekka Manner, pekka.manner(at)nic.fi, puh. 0400 816 481


Pyöräretki kulttuurimaisemissa Tuusulanjärven ympäri

sunnuntaina 28.6.2020   

Tervetuloa kesäiselle pyöräretkelle Tuusulanjärven ympäri. Liikkeelle lähdemme klo 10.00 Tikkurilasta Vantaan kaupunginmuseon edestä, Hertaksentie 1. Matkan varrella on paljon mukavia ja mielenkiintoisia pysähdyspaikkoja. Matkan pituus on 50–55 km. Mukaan voi liittyä myös reitin varrelta. Säänmukainen varustus, ja ota reilusti juotavaa mukaan. Retkelle mahtuu mukaan 15 pyöräilijää.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Pekka Manner, pekka.manner(at)nic.fi, puh. 0400 816 481


Yön yli -pyöräretki Porvoon Emäsaloon

la-su 22.–23.8.2020

Loppukesän yön yli -pyöräretki suuntautuu itäiselle Uudellemaalle Porvoon Emäsaloon. Ajamme viikonlopun aikana pitkin upeita peltomaisemia ja merenrantateitä sekä vierailemme Porvoon Vanhassa kaupungissa. Lauantaina lähdemme liikkeelle Tikkurilasta kello 10.00. Majoitumme Emäsaloon noin klo 17.00 ja lähdemme paluumatkalle sunnuntaiaamuna klo 9.30. Paluu Tikkurilaan noin kello 16.00. Ajomatka on noin 60–70 kilometriä molempina päivinä ja keskivauhti on 15 km tunnissa. Pidämme paljon taukoja. Yövymme hotellitasoisessa majoituksessa kahden hengen huoneissa. Retken osallistumismaksu on 70 euroa / henkilö sisältäen majoituksen ja sunnuntain aamiaisen. 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Maarit Kymäluoma, maarit.kylmaluoma(at)elisanet.fi


Maastopyöräilyä kesällä 2020

Maastopyöräilylenkit ajetaan ma 15.6. ja ke 24.6. Vierumäki / Mätäkivenmäki -alueella viime vuoden tapaan. Lähtö klo 18.00 P-paikalta Huuhkajatien alussa, kesto noin 1,5 h. Rauhallisen vauhdin yhteislenkki helpossa maastossa ja osallistujien toiveiden mukaan mahdollisesti ajotekniikkaharjoitteita. Mukaan mahtuu 10 pyöräilijää.

Heinäkuun lenkkipäivät vahvistetaan myöhemmin. Suunnitelmissa myös tutustu maastopyöräilyyn -ilta heinäkuussa sekä pidempi (noin 4 h) maastopyöräretki Sipoonkorvessa elo-syyskuussa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Henri Valkonen, henri.valkonen(at)gmail.com, puh. 050 341 4098   

Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.