Company Logo

Kirjautuminen

Pyöräretket

  

Vantaan Ladun pyöräretket

Oletko katsonut ikkunasta ulos syksyn märkyyteen ja talven viimaan? Ajattelitko tuolloin tulevaa kevättä ja luonnon heräämistä, kesän valoisuutta ja lämpöä tai syksyn kuulaita, kuivia ilmoja? Pyöräilyreittien varrella näet upeita maisemia, elävää rakennuskulttuuria ja rehevää luontoa. Aina on oikea hetki tulla havainnointiin mukaan. Tärkeintä on lähteminen - ulkoilmaan lähteminen. Jos et halua kävellä, ota allesi polkupyörä.


Pyöräilymatka ja risteily Pohjois-Hollantiin 27.7.-3.8.2019 - TÄYNNÄ!

Ensi kesän pyöräilymatkamme suuntaa hienoon ja kauniiseen Pohjois-Hollantiin 27.7. - 3.8.2019. Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan matkaohjelmaan ja varaamaan matkan. Avaa linkki ja klikkaa sen jälkeen matkan otsikkoa, niin pääset lukemaan koko matkaohjelman. Mies- tai naispaikat varataan ottamalla yhteyttä Olympia Kaukomatkatoimistoon, yhden hengen hyttejä ei tälle matkalle ole tarjolla.

Matkanjohtajana toimii Antero Kaleva, kuten viime kesän Hiidenmaan pyöräilymatkallamme. Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto.

Matkaohjelma ja matkavaraus


Maanantaipyöräilyt

maanantaisin klo 18.00, 29.4.-2.9.2019 Länsi-Vantaan suositut maanantaipyöräilyt viikoittain 2.9. saakka.  

Sään salliessa ajetaan maanantaina 9.9. kesäkauden päätteeksi pieni lenkki ja pidetään kunnon kahvitauko jossakin kesän tapahtumia muistellen. Tervetuloa mukaan!

Pyöräilemään lähdetään klo 18.00 Louhelan ostoskeskuksesta (Louhelantie 3, 01600 Vantaa). Matkat 30-40 kilometriä ja kesto noin 3 tuntia. Maanantaipyöräilyt ovat mukavia ohjattuja retkiä. Kotiseudun luonto ja monipuoliset pyöräilyreitit tulevat tutuiksi. Juomapullo ja kahviraha mukaan.

Lisätietoja: Pertti Kavonen, puh. 040 728 3797, pertti.kavonen(at)hotmail.fi


Keväinen pyöräretki Tikkurilasta  

lauantaina 18.5.2019

Lähtö klo 10.00 Vantaan kaupunginmuseon edestä, Hertaksentie 1. Teemme Sipooseen pyöräretken, jolla emme pidä kiirettä, vaan pysähtelemme useissa kohteissa. 

Reittisuunnitelma: Tikkurila-Hakkila-Hakunila-Sotunki-Östersundom-Majvik-Gumbostrand-Söderkulla-Nikkilä-Nikinmäki-Myras-Kuninkaanmäki-Hakkila-Tikkurila

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Pekka Manner, pekka.manner(at)nic.fi, puh. 0400 816 481 


Perhepyöräretki Tikkurilasta Haltialan tilalle 

sunnuntaina 26.5.2019 

Katso Perheliikunta


Tikkurilan lähipyöräilyt

keskiviikkoisin klo 18.00-19.30, 10.-31.7.2019 

Ajetaan lyhyt leppoisa lenkki. Kokoontuminen Tiedepuisto Heurekan kivipuiston reunalla sillan lähellä. Sateen sattuessa emme lähde pyöräilemään. Juomapullo ja jätskiraha mukaan. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Katriina Nurkka, puh. 050 598 6782, katriina.nu(at)gmail.com 


Pyöräretki kulttuurimaisemissa Tuusulanjärven ympäri

sunnuntaina 30.6.2019

Tervetuloa kesäiselle pyöräretkelle Tuusulanjärven ympäri. Liikkeelle lähdemme klo 10.00 Tikkurilasta aseman läheltä, Vantaan kaupunginmuseon edestä, Hertaksentie 1. Ajelemme rauhalliseen tahtiin ja taukoja pidämme tarpeen mukaan. Reittimme kulkee Tikkurilasta Korson kautta Hyrylään ja kauniin Tuusulan Rantatien kautta Järvenpäähän. Palaamme Tuusulanjärven länsipuolta ja jatkamme Lahelan ja Ruotsinkylän kautta Vanhalle Tuusulantielle, josta ajelemme Kylmäojan ja Simonkylän kautta takaisin Tikkurilaan. 

Päivän ajomatka on noin 60 kilometriä. Tuntuuko liian pitkältä? Mukaan voi liittyä myös reitin varrelta, esimerkiksi Korsosta, jonne pyörä kulkee lähiliikenteen junissa maksutta.  

Järvenpäässä tutustumme Suvirantaan, joka on Eero ja Saimi Järnefeltin historiallinen taiteilijakoti. Meille on varattu klo 12.00 opastus, joka kestää 45 minuuttia, minkä jälkeen voi tutustua puutarhaan. Opastuksen hinta on 8 euroa, joka maksetaan paikan päällä. Huomaa ilmoittautumisaika, jos osallistut kierrokselle. Tunnin voi käyttää myös oman valinnan mukaan. Matka jatkuu klo 13.00.

Muita pysähtymiskohteita: Vellikello (kahvila), Villa Cooper (Ainolan "sisarhuvila"), Vanhankylänniemi ja Lassilan tila. Ajankäytön ja kiinnostuksen mukaan lisäksi mahdollisia pysähtymispaikkoja ovat Sarvikallio, Ruotsinkylän arboretum (tutkimusmetsä) ja Koiramäen pajutalli.

Järvenpään kohteista: www.visittuusulanjarvi.fi

Lisätietoja ja ilmoittautuminen mielellään to 20.6. mennessä, jos osallistut Suvirannan esittelyyn, muuten la 29.6. mennessä: Pekka Manner, pekka.manner(at)nic.fi, puh. 0400 816 481


Pyöräretki Siuntion kulttuurimaisemiin - Täynnä!

la-su 24.–25.8.2019

Lähdemme liikkeelle Tikkurilasta Vantaan kaupunginmuseon pihasta (Hertaksentie 1) lauantaina klo 10.00. Suuntaamme Tikkurilasta kohti Espoon Leppävaaraa, jossa pidämme ensimmäisen kahvi-/eväiden ostotauon. Leppävaarasta matka jatkuu Hvitträsk-järven rannalle, jossa on kuuluisa Hvitträskin taiteilijakoti. Hvitträskissä pidetyn tauon jälkeen ajelemme Kirkkonummen kautta Siuntioon ja majoitumme Scandic Hotel Siuntioon. Majoitus kahden hengen huoneissa; 50 euroa / hlö. Hinta sisältää aamiaisen.

Sunnuntaina lähdemme Siuntiosta runsaan aamiaisen nautittuamme maalaismaisemaa halkovaa tietä pitkin koilliseen, kohti Evitskogia ja Lapinkylää sekä Loojärven rannalla sijaitsevaa Oitmäen kylää, jossa pidämme tauon ja käymme tutustumassa Oitbackan kartanoon. Oitmäen kylästä matka jatkuu Bodominjärvelle Bodomin kartanoon, joka on seuraava taukopaikkamme. Bodominjärveltä ajamme Tikkurilaan.

Meno- ja paluureitit ovat pituudeltaan molemmat noin 65 km. Ajamme rauhallista vauhtia (noin 15 km tunnissa) ja pidämme tarpeen mukaan taukoja.

Tarkemmat tiedot ja ohjeet lähetetään osallistujille. 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Aliisa Isopoussu, aliisa.isopoussu[at)rocla.com


Maastopyöräilyä keväällä 2019

Vantaan Ladun maastopyörälenkeillä tutustutaan maastossa ajamiseen. Yhteislenkeillä käydään läpi pyöränhallintaa, tasapainoa, ajotekniikoiden perusteita ja maastopyöräilyn etikettiä. Tavoitteena on ulkoilun ja liikunnan ilo pyörän päällä erilaisissa maastoissa.

Lenkit ajetaan ajetaan Hakunilan latupohjilla ja poluilla (helpot lenkit, aloittelijaryhmä) ja Vierumäki/Mätäkivenmäki suunnalla (vähän enemmän haastetta tarjoavat maastot, harrastajaryhmä):

To 2.5. Hakunila klo 18.00, noin tunnin ajo
To 9.5. Vierumäki
Ke 22.5. Hakunila 
To 23.5. Vierumäki
Ke 29.5. Hakunila 
Ke 5.6. Vierumäki

Hakunilan lenkkien lähtöpaikka: Urheilupuiston P-paikka, Luotikuja 2
Vierumäen lenkkien lähtöpaikka: P-paikka Huuhkajatien alussa.

Maastopyöräily sopii kaikille pyöräilyn ystäville, jotka haluavat kokeilla maastoajoa ja monipuolistaa pyöräilyään. Sopii myös reipashenkisille ulkoilijoille ja kuntoilijoille. Osallistuminen helpoille lenkeille ei vaadi aiempaa kokemusta maastopyöräilystä. Vaadittu varustus maastoajokelpoinen pyörä ja kypärä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen lenkkiä edeltävään iltaan mennessä: Henri Valkonen, henri.valkonen(at)gmail.com, puh. 050 341 4098  


 Maastopyöräily tutuksi -kurssi

 maanantaina 16.9.2019 klo  17-20, Korson Vierumäki

Kiinnostaako maastopyöräily? Tule maastopyöräkurssillemme kokeilemaan ja oppimaan. Osallistua voi joko omalla maastopyörällä tai tulla ihan uutena lajiin tutustumaan ja vuokrata kurssin ajaksi Cuben laadukkaan maastopyörän / fatbiken. Käytössä on Suomen Latu Paloheinän vuokrakalustoa.

Kurssilla käymme läpi maastopyöräilyn perusteita ja turvallista etenemistä maastossa. Teemme pieniä tekniikkaharjoitteita ja noin 1,5 tunnin rauhallisen vauhdin yhteislenkin helpossa maastossa.

Kolmen tunnin kurssin hinta on Vantaan Ladun ja Polun jäsenille 10 euroa osallistuttaessa omalla pyörällä, 30 euroa vuokrapyörällä. Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä tästä. Jos kurssipaikkoja jää, ei-jäsenten hinnat ovat vastaavasti 20 / 40 euroa. Jos haluat vuokrata maastopyörän, niin mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä pituutesi. Näin voimme valita valmiiksi sinulle sopivan kokoisen pyörän.

Kurssi järjestetään, jos osallistujia on vähintään 5. Maksimiosallistujamäärä on 15. Tapaamispaikka Vierumäen kuntoradan parkkipaikka, Huuhkajatie 1.

Lisätietoja: Henri Valkonen, henri.valkonen(at)gmail.com, puh. 050 341 4098
Sitova ilmoittautuminen: info(at)vantaanlatu.com  

Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.